NS: Žena stradala u oluji, starac teško povređen

Nacionalne vesti - Četvrtak 29.06.2017 - 13:54

Za sada još uvek nepoznata žena srednjih godina je poginula, dok je 83-godišnji S. S. teško povređen, kada je tokom kratkotrajnog nevremena drvo palo na njihov automobil kod Šangajske raskrsnice, na ulazu u grad iz pravca Zrenjanina.

Hitna pomoć konstatovala smrt žene na licu mesta FOTO: OK Radio Hitna pomoć konstatovala smrt žene na licu mesta FOTO: OK Radio

Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt žene  na licu mesta, dok je deka teže povređen i u svesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, kazala je za Radio 021 doktorka Mirjana Bursać.
 
Kako je Radiju 021 rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, S. S. je trenutno na dijagnostici, a o njegovom stanju više će znati nešto kasnije.
 
Automobil "fijat" je potpuno smrskan zbog čega su reagovali i vatrogasci koji su morali da ga seku.
 
U četvrtak oko 11 časova Novi Sad je pogodilo kratkotrajno nevreme u trajanju od ne više od desetak minuta, praćeno jakom kišom i vetrom.
 

Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: