Obrazovac tuži čoveka zbog napada na gejeve

Nacionalne vesti - Petak 11.04.2014 - 13:21

Vođa zabranjenog pokreta "Obraz" Mladen Obradović predao je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal tužbu protiv NN osoba koje su zloupotrebile ime te organizacije i njegovo lično ime tako što su putem SMS poruka i elektronske pošte slale preteće poruke pripadnicima LGBT populacije.

Obradović tuži ybog napada na homoseksualce Obradović tuži ybog napada na homoseksualce
Obradović je novinarima ispred "Palate pravde" rekao da je sporni i-mejl, koji je upućen 1. aprila LGBT aktivistima, stigao i na i-mejl adresu SRS-a i pokreta "Naši", i da se jasno vidi da je pismo upućeno sa adrese sender@5ymail.com, a da je navodna adresa pokret.obraz@gmail.com korišćena kao kamuflaža.
 
- Svako ko je video ovaj lažni mejl mogao je po njegovoj sadržini da se uveri da je u pitanju čista laž i falsifikat. Mejl je pisan latinicom, ja pišem ćirilicom. U njemu se koriste neprihvatljive formulacije i pozivi na ubistvo, pritom je prepun gramatičkih i pravopisnih grešaka. To je nešto što ne može biti ni moje delo niti bilo koga iz 'Obraza' ili SRS-a - kazao je Obradović.
 
Obradović smatra da su takvu poruku poslali oni koji upravo žele da on i "Obraz" budu optuženi za ovo, kako je rekao, "gnusno delo".
 
U spornoj poruci se članovi SRS-a i takozvanih patriotskih organizacija pozivaju na klanje članova Gej-strejt alijanse, a u potpisu se navodi ime Mladena Obradovića i pokreta "Obraz".
 
Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: