Omamljivali građane, pa pljačkali i silovali

Nacionalne vesti - Sreda 26.07.2017 - 14:14

Beograd -- Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su B.B. (1979) i A.G. (1980) osumnjičene da su izvršili više krivičnih dela razbojništva, teške krađe i prevare u Beogradu.

Uhapšen razbojnički par FOTO: MUP Uhapšen razbojnički par FOTO: MUP

Kako se navodi u saopštenju, postoje osnovi sumnje da su se javljali na oglase za izdavanje stanova i bračne ponude i nakon dogovaranja o uslovima iznajmljivanja stana ili sklapanja poznanstva, i potom sipali u piće oštećenima, koristeći njihovu nepažnju, omamljujuća sredstva, od kojih su gubili svest.

Nakon toga, vršili su premetačinu i uzimali iz stanova novac, nakit i druge vredne predmete i skidali prstenje, minđuše i ogrlice sa oštećenih.

B.B. se takođe tereti i da je nakon omamljivanja jedne od oštećenih, iskoristivši njenu nemoć, izvršio i krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Po nalogu tužioca, B.B. i A.G. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Sumnja se da ima više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i policija ih poziva da se, ukoliko prepoznaju osumnjičene na fotografijama, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797470 i 064/8920755.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: