Osuđeni Milićevljevi pomagači

Nacionalne vesti - Petak 12.09.2014 - 19:55

Sudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda u Beogradu doneo je presudu prema kojoj je petoro okrivljenih za prikrivanje Marka Milićeva nakon saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Luka Jovanović osuđeno na kazne kućnog zatvora od četiri meseca do 10 meseci, za koje su se nagodili s tužilaštvom uz priznanje krivice.

Njima je ukinut pritvor u kom su bili od 18. avgusta i oni su pušteni iz Okružnog zatvora u Beogradu da se do izvršnosti presude brane sa slobode.

Prema odluci suda, oni će kaznu služiti u svojim stanovima, gde će im biti stavljene eletronski odašiljači oko noge, preko kojih će se kontrolisati da li poštuju zabranu napuštanja stana.

Tamara Bogdanović je tako osuđena na 10 meseci kućnog zatvora, Milica Novanković na osam, Bojana Petrović na četiri meseca, a Nikola Lepen i Dana Manevski na po šest meseci kućnog zatvora.

Sporazumnim okončanjem jednog dela postupka znatno se ubrzava ceo proces, jer se krivični postupak nastavlja samo protiv trojice osumnjičenih.

Postupak se nastavlja za Milićeva, njegovog kuma Bratislava Vesovića i taksistu Jankovića, kome je u petak produžen pritvor.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: