Osuđeni za nesreću u “Kontrastu”

Nacionalne vesti - Ponedeljak 23.06.2014 - 15:21

Vlasnik lokala "Kontrast", dvojica zakupaca i električar osuđeni su ukupno na 30 godina zatvora zbog tragedije iz 2012. u kojoj je stradalo šest mladih ljudi.

Šest mladih poginulo u požaru 2012. godine Šest mladih poginulo u požaru 2012. godine
Vlasnik Alojz Ganić (68) prvostepeno je osuđen na pet godina zatvora, zakupci Slaviša Stanišić (46) i Dejan Ratković (36) na devet, odnosno sedam godina zatvora, dok je električar koji je obavljao popravke u klubu Miroslav Papuga (50) osuđen na devet godina zatvora.
 
Oni su pred Višim sudom u Novom Sadu, posle dvogodišnjeg, maratonskog suđenja, osuđeni za teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti, jer nisu održavali električne instalacije na odgovarajući način, niti su poštovali protivpožarne propise. 
 
U požaru u diskoteci "Kontrast" 1. aprila 2012. godine život su izgubili Marina Aničić (25) iz Čuruga, Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (28) iz Futoga, Zoran Ignjatović (28) iz Gacka, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (20) iz Kikinde. 
 
 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: