Oteli devojčicu zato što liči na ćerku kidnaperke

Nacionalne vesti - Subota 14.03.2015 - 20:38

Troje uhapšenih otmičara policiji je ispričalo motiv čime je drama koja je počela u petak u podne poprimili neverovatne filmske razmere.

Foto: Blic Foto: Blic

- Namera otmičara, kako sami tvrde, bila je da otmu devojčicu koja liči na ćerku koja Kristel Eje (26) zaista ima u Francuskoj. Maša je trebalo da im posluži u parnici koja ona vodi protiv svog muža, a sa ciljem da dokaže da ćerka koju imaju nije njegova - kažu u policiji.

Otmičari su planirali da Mašu izvedu iz Srbije na pasoš njene prave ćerke. Mašu su potom planirali da izvedu pred sud, kao Kristelinu ćerku, i da se od nje uzme DNK koji bi koristili da dokažu da ona nije ćerka Kristelinog muža.

Na taj načun, Kristela bi dobija svoje dete samo za sebe, a računali su da bi prevara mogla da uspe jer je Kristelin muž, svoju ćerku video samo jednom.

- Otmičari tvrde da su planirali da posle toga Mašu vrate u Srbiju.
 
U Tužilaštvu kažu kako još uvek čekaju informacije od kolega iz Francuske.

Maša u zagraljaju svog oca

Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: