Ovaj je ubio Luku

Nacionalne vesti - Ponedeljak 18.08.2014 - 12:06

Ubica Luke Jovanovića je Marko Milićev (33) koji se trenutno krije u Turskoj, saopštio je danas ministar policije Nebojša Stefanović.

Milićev je ubio Luku Jovanovića Milićev je ubio Luku Jovanovića

Marko Milićev je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima. Kako je na konferenciji rekao ministar Stefanović, on se sumnjiči za više krivičnih dela, mahom u vezi s prometom droge.

Milićević, koji se ranije prezivao Marković, bio je u Srbiji osuđen i zbog pokušaja ubistva, na tri godine i šest meseci, a kaznu je odležao i 2011. izašao iz zatvora.

On je, takođe, u Štutgartu bio osuđen na dve godine i dva meseca.

Inače, Milićev je odavno poznat policiji zbog niza krivičnih dela, a sumnja se da je pripadao određenoj organizovanoj kriminalnoj grupi sa Zvezdare koja se bavi dilovanjem narkotika, rekao je ministar.

Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: