Ponovo registracija kola iz uvoza, posle tri nedelje blokade

Nacionalne vesti - Petak 18.08.2017 - 08:47

Nakon što je Vlada Srbije imenovala Jasminu Milošević za v.d. direktorku Agencije za bezbednost saobraćaja, otklonjen je zastoj u registraciji vozila iz uvoza.

Na registraciju čeka više hiljada vozila FOTO: Thinkstock Na registraciju čeka više hiljada vozila FOTO: Thinkstock

Jasmina Milošević je rekla da će građani od danas moći da podižu neophodna uverenja.
 
Problem je bio od 31. jula kada je Agencija ostala bez direktora, a niko osim njega ne može da potpiše neophodna dokumenta, zbog čega uvezeni automobili nisi mogli da budu registrovani. Opširnije o tome pročitajte OVDE.
 
V.d. direktorka kaže da je na registraciju čekalo više hiljada vozila iz uvoza i da će to sad biti rešeno.
 
"Građani od danas mogu da podižu uverenja u ovlašćenim laboratorijama gde su predali zahteve", navela je Milošević. Inače, ona je i u prethodnom periodu obavljala funkciju v.d. direktorke Agencije za bezbednost saobraćaja.
 
U problemu nisu bili samo oni koji čekaju da registruju uvezene automobile. Identičan problem postojao je i kada je u pitanju ispitivanje vozila sa ugrađenim uređajem za plin ili metan ukoliko je istekao atest, jer jedino direktor Agencije za bezbednost saobraćaja može da potpiše odobrenje.
 
Ista situacija dešavala se i ranijih godina.
 

Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: