Postoje pretpostavke o napadačima na Vučića

Nacionalne vesti - Subota 18.07.2015 - 15:10

Policija RS, na osnovu dojava građana, ima "pretpostavku" o tome ko je u Potočarima napao premijera Srbije izjavio je direktor Policije RS Gojko Vasić.

Traže s epotvrde identiteta napadača. Foto: RS Policija, zvanična prezentacija Traže s epotvrde identiteta napadača. Foto: RS Policija, zvanična prezentacija

On je, kako prenose mediji u RS, rekao da će od nadležnih institucija Federacije BiH biti zatraženo da potvrde identiet napadača.

"Druga faza biće potvrđivanje identiteta napadača i u kom svojstvu su boravili u Potočarima", precizirao je Vasić, prenele su Nezavisne novine.

Vučić je napadnut 11. jula na komemorativnom skupu u Potočarima kod Srebrenice.

Inače, Policija RS je ove sedmice objavila fotografije mogućih napadača na srpskog premijera i pozvala građane da im se jave, ukoliko prepoznaju nekog i imaju neke informacije koje bi mogle da koriste za njihovu identifikaciju.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: