Potraga za dečakom traje, MUP traži pomoć građana

Nacionalne vesti - Subota 13.06.2015 - 19:17

Policija traga za vozilom tamne boje u kome se, kako se pretpostavlja, nalazi dečak iz Banatske Subotice za kog se sumnja da je otet, nezvanično saznaje B92.

Nalazi se u automobilu tamne boje Nalazi se u automobilu tamne boje

MUP je objavio fotografiju dečaka i pozvao građane da ako imaju informacije o njemu jave policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, trinaestogodišnji dečak nalazi se u automobilu tamne boje, a policija je blokirala okolne puteve i granicu sa Rumunijom.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je građane da, ako prepoznaju dete sa fotografije i imaju bilo kakve informacije o njemu, pozovu dežurni centar Policijske uprave Pančevo na telefon 013-325-202 ili da prijave najbližoj stanici policije.

Dečak je poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Dečak je visine 130 centimetara, braonkasta kose i braon očiju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka trinaestogodišnjeg dečaka.

"Imamo neke informacije i Policijska uprava u Pančevu radi na tom slučaju i očekujem da ćemo večeras imati više informacija", rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da zbog interesa istrage ne može da daje više informacija o tom slučaju jer, kako je naveo, ovih nekoliko sati su najnačajniji za rešavanje slučaja.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: