Povratak Modelsice: Pametnija nego ikad

Nacionalne vesti - Utorak 10.06.2014 - 00:03

Bivša poslanica Nevena Adžemović rekla je da se vraća u politiku posle pauze od skoro šest meseci

Vraća se u politiku (Foto: svet.rs) Vraća se u politiku (Foto: svet.rs)
Ona je u saziv parlamenta ušla 2012. kao poslanica nove Srbije koju predvodi Velimir Ilić, a u februaru je izjavila da je politika prljavija od estrade i da se više nikada neće vratiti tom pozivu.
 
- Prijala mi je pauza od politike i period koji sam posvetila sinu Rastku. Dugo sam razmišljala čime ću se baviti, i mogu vam reći da planiram da se vratim u politiku. Ili to ili bavljenje humanitarnim radom – kazala je Nevena Adžemović. 
 
Ona kazala je da je imala vremena da sve sagleda sa distance, i da je zaključila da su prema njoj bili suroviji mediji nego političari.
 
- Niko nije dobio rat protiv sedme sile, koja je bila jako nekorektna prema meni. Sada sam pametnija, bila bih jača kao političar i više bih se trudila ovog puta. Evo, pre nego što su se desile poplave, dala sam intervju u kojem sam skoro predvidela šta će se desiti. Ipak, mislim da su svi dobro odreagovali – rekla je Nevena.
 
To što je priznala da nikada nije volela školu i obrazovanje nimalo joj ne smeta da se bavi politikom.
 
- Nikad nisam bila dobra u učenju, pa sam počela da se bavim pevanjem. Ipak, shvatila sam na vreme da sam pogrešila i počela sam da radim na sebi - rekla je Nevena.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: