Prajd se ipak održava

Nacionalne vesti - Nedelja 20.09.2015 - 08:41

Parada ponosa i Tranas parada biće održane u nedelju u Beogradu. Početak šetnje planiran je za 12.20.

Izmenjen režim saobraćaja zbog parade. Foto:NSPM Izmenjen režim saobraćaja zbog parade. Foto:NSPM

Početak skupa Ponos trans osoba zakazan je za nedelju u 11 sati u Pionirskom parku, a okupljanje učesnika Parade ponosa planirano je u 12 sati kod zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj, odakle će centralnim gradskim ulicama skup završiti na platou ispred Skupštine grada.

Pozdravni govor održaće "prva kuma" Parade ponosa Beograd Biljana Srbljanović, a početak šetnje planiran je za 12.20.

Kolona će se kretati od zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, ulicama Kneza Miloša, Kralja Milana, preko Terazija do Trga Nikole Pašića.

Ulaz za učesnike parade ponosa su Trg Slavija, Savski trg iz pravca Železničke stanice i Trg Republike u smeru Terazija, a ulazi za trans prajd su takodje Trg Republike i Slavija i otvoreni su od 10 do 11.30 sati.

Ministarstvo unutrašnjih poslova istaklo da je obavezno da očuva javni red i mir, i da neće dozvoliti narušavanje bezbednosti građana Srbije.

Zbog održavanja Parade ponosa od 12 do 15 sati biće zatvorene za saobraćaj delovi Nemanjine ulice, zatim Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazije i Trg Nikole Pašića.

Takođe će biti izmenjen režim rada linija gradskog saobraćaja

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: