Predao se trostruki ubica

Nacionalne vesti - Utorak 10.03.2015 - 21:02

Ešref Šemolari, glavnoosumnjičeni za trostruko ubistvo počinjeno u nedelju u Prizrenu, predao se danas policiji.

KALXO.COM KALXO.COM

On je doneo pištolj iz koga je pucano, preneli su prištinski mediji.

Kako je potvrdio direktor regionalne policije, potpukovnik Nedžmi Krasnići, Šemolari, rođen 1967. godine, preuzeo je na sebe odgovornost za ta ubistva, iako su očevici rekli da je on to učinio zajedno sa svojim sinom Ejupom.

Krasnići je, međutim, povodom ovog i drugih sličnih slučajeva, kritikovao organe pravosuđa, prenosi drugi program Radiotelevizije Kosova.

On je rekao da je to predočio nadležnima u Osnovnom sudu, istakavši da su "ubijeni učestvovali u mnogobrojnim kriminalnim aktima i nisu zatvoreni", što po Krasnićiju, "jasno govori o nesprovođenju zakona".

Imer Hodža, predsednik Osnovnog suda izjavio je, međutim, da im "često nedostaju informacije iz baze podataka, jer su lica bila stalno pod istragom" i to im je, kazao je Hodža, "otežavalo rad."

Po rečima policijskih zvaničnika, iza Ferdi Šiške, jednog od ubijenih, ostalo je 15 teških krivičnih dela, Haki Tači je imao šest, a treći ubijeni Beljgin Ursoj - 11 teških krivičnih dela.

I Ešref Šemolari je, tvrdi policija, imao krivični dosije van Kosova, prenosi RTK2.

U nedelju se u Prizrenu dogodilo trostruko ubistvo.

TANJUG

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: