Predsednikov sin na čelu Kragujevca?

Nacionalne vesti - Subota 11.10.2014 - 01:35

Srpska napredna stranka dobila je dovoljan broj odbornika za podnošenje inicijative za smenu sadašnje vlasti i gradonačelnika Veroljuba Stevanovića, time što su je podržali SPO, Jedinstvena Srbija i PUPS.

(Foto: pravda.rs) (Foto: pravda.rs)
Najizvesniji gradonačelnik Kragujevca je Radomir Nikolić, sin predsednika Tomislava Nikolića.
 
Tri odbornika SPO izašla su iz vladajuće koalicije u Kragujevcu, čime je SNS-u omogućeno da formira novu većinu i preuzme vlast.
 
Sadašnji predsednik Skupštine grada Saša Milenić iz Zajedno za Šumadiju rekao je da „već dve godine traje neprimeren pritisak na lokalnu samoupravu i na odbornike“.
 
- SNS umesto da raspiše vanredne lokalne izbore u Kragujevcu, vlast preuzima pritiscima na odbornike, koji treba da brinu o problemima građana, a ne da vode visoku politiku. Zajedno za Šumadiju tvrdoglavo brani pravo građana da imaju vlast koju su izabrali. Ovako sve vodi u produbljavanje krize u gradskoj skupštini - izjavio je Milenić.
 
Veroljub Stevanović, lider ZZŠ, bio je gradonačelnik Kragujevca od 1996. do 2000, a potom ponovo od 2004. do 2014. godine.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: