Pregovori o vladi naredne nedelje

Nacionalne vesti - Ponedeljak 31.03.2014 - 08:27

Lider SNS-a Aleksandar Vučić trebalo bi da naredne nedelje krene u zvanične razgovore o formiranju nove vlade sa potencijalnim partnerima.

Vlada posle Brisela Vlada posle Brisela
Kako navode “Večernje novosti” Vučić bi trebalo da uputi poziv svim strankama koje su prešle cenzus, a koje su spremne da razgovaraju.
 
On je i posle izbora rekao da će sarađivati sa svima pa i da će na razgovore pozvati lidera DS-a Dragana Đilasa.
 
Liderima stranaka sa kojima će razgovarati Vučić bi trebalo da predstavi ekonomski program oporavka Srbije, koji uveliko piše i koji će biti deo njegovog premijerskog ekspozea.
 
Prema najavama iz SNS-a vladu očekuju do 1. maja, a imena ministara do Uskrsa, 20. aprila.
 
Jedino novo ime koje se do sada pominjalo jeste Kori Udovički, koju su mediji predstavili kao buduću ministarku privrede, ali je ona to demantovala. 
 
Potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić rekao je "Novostima" da oni do sada ni sa kim nisu razgovarali i da će se tek nakon završetka nove runde dijaloga u Briselu znati sa kim će sve pregovarati o novoj vladi.
 
Večernje Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: