Pretio vozaču da će ga raskomadati

Nacionalne vesti - Sreda 12.03.2014 - 16:11

Vozač autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća napadnut je u sredu oko 10h tokom vožnje.

Pretio vozaču da će ga raskomadati (Ilustracija) Pretio vozaču da će ga raskomadati (Ilustracija)
Njemu je prišao mlađi putnik govoreći da će ga na sledećoj stanici "iseći na komade".
 
Kada je vozač zaustavio autobus, pritisnuo panik taster i mobilnim telefonom obavestio policiju o napadu, putnik je razvalio vrata na vozilu, izašao napolje i nakon par minuta vratio se sa ciglom, kojom je razbio prednje desno vetrobransko staklo.
 
Vozač je prebačen na VMA i prema podacima Sindikata nije povređen, osim što je pod stresom.
 
Napadača su snimile sigurnosne kamere na NIS-ovoj pumpi kod koje se dogodio napad, a Sindikat očekuje da će on brzo biti uhapšen i najavljuju štrajk zbog niskog stepena bezbednosti.
 
"Ovaj poslednji u nizu napada hladnim oružjem potvrđuje da su drugi putnici i dalje pasivni u ovakvim situacijama, da panik tasteri nisu najbolje rešenje i da nadležni u gradu verovatno imaju preča posla od zaštite vozača u javnom gradskom prevozu, te ćemo najverovatnije zaustaviti saobraćaj 28. marta u podne u najstrožem centru Beograda”, saopštio je Sindikat GSP-a.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: