Pronađen dečak vezan pertlama na putu

Nacionalne vesti - Sreda 08.04.2015 - 13:57

Valjevska policija pronašla je 15-ogodišnjeg, za sada neimenovanog dečaka, u selu Divci, vezanog pertlama na magistralnom putu za Beograd.

Foto: Wikimedia Commons/Dungodung Foto: Wikimedia Commons/Dungodung

Dečaka su sinoć videli meštani Divaca, koji su odmah pozvali policiju, koja je uz sanitet hitne pomoći došla na lice mesta.

Maloletnik, koji je prebačen u Opštu bolnicu u Valjevu, ležao je pored kolovoza, vezan sopstvenim pertlama. Drugih povreda nije imao, ali se i dalje nalazi na intezivnoj nezi na posmatranju.

On je, po saznanjima “Blica”, policiji ispričao da se seća jedino “crnog automobila i ljudi sa maskama na glavi”, dok se drugih pojedinosti nije sećao u prvoj izjavi policiji.

Nestanak dečaka, koji je bio smešten u hraniteljsku porodicu u Vladimircima, prijavljen je juče, a isražni organi proveravaju okolnosti koje su dovele do toga da se u toku noći nađe na putu.

P. V. Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: