Pucnjava ispred škole

Nacionalne vesti - Petak 19.06.2015 - 08:41

Dva muškarca su povređena u pucnjavi i u tuči u ulici Maksima Gorkog u Beogradu, u blizini Osnovne škole "Dositej Obradović". Obojica su zbrinuta u Urgentnom centru.

foto: prtsc RTS foto: prtsc RTS
Tri za sada nepoznate osobe oštećene su najpre tukle, da bi potom jedan od osumnjičenih pucao u četrdesetdvogodišnjeg muškarca, saopštio je MUP. 
 
Iz vatrenog oružja je ranjen K. N. (42), a udarac je zadobio L. V. (43), i obojica su kolima Hitne pomoći prebačeni u Urgentni  centar.
 
Kako je javio reporter RTS-a, jedan od muškaraca dobio je prostrelnu ranu u predelu stomaka, dok je drugi pretučen. Nijedan od povređenih nije životno ugrožen, kažu u Urgentnom centru.  
 
Prema rečima očevidaca, oko 16 časova čula su se četiri pucnja, kojima je prethodila tuča petorice muškaraca četrdesetih godina. Sukobile su se dve grupe ljudi.
 
Hitnu pomoć i policiju pozvala je direktorka voždovačke škole Dragana Vukosavljević. Pucnje, a potom i jauke čula je dok je sa saradnicima sedela u zbornici. Srećom, deca su na raspustu.  
 
"Kada smo čuli pomislili smo da su petarde, međutim, posle izvesnog vremena čuli smo i jauke. Moja saradnica je istrčala, vratila se i rekla da su ljudi povređeni, krvavi", kaže direktorka.
 
Policija traga za napadačima, koji su se, prema rečima očevidaca, sa lica mesta udaljili u crnom automobilu marke "pasat". 
RTS

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: