Ranjen muškarac u Žarkovu

Nacionalne vesti - Petak 27.03.2015 - 08:55

Muškarac star oko 26 godina je sinoć oko 20.05 časova u Žarkovu zadobio više ustrelnih rana, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

foto: Svet.rs foto: Svet.rs


Sa ustrelnim ranama levog kažiprsta, levog dlana, trbuha sa leve strane i leve natkolenice muškarac je prevezen na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra.

Portparolka Hitne pomoći je dodala da se sinoć oko 21.15 časova na Novom Novosadskom putu dogodio i saobraćajni udes u kojem je muškarac, vozač, star oko 30 godina, zadobio povredu istegnuće vrata, ali da je on odbio da bude prevezen u bolnicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 273 intervencije od kojih 70 na javnim mestima.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali srčani pacijenti, astmatičari, osobe sa hipertenzijom i dijabetičari.

Portparolka Hitne pomoći je savetovala provetravanje prostorija, nošenje boce sa vodom i osvežavajućim napicima, uzimanje vitamina i oprez u saobraćaju.

B 92

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: