Razmatraju se ponude za Telekom

Nacionalne vesti - Ponedeljak 30.11.2015 - 08:47

Ministar privrede Željko Sertić najavio je da će u ponedeljak biti razmotreno svih šest ponuda pristiglih za Telekom.

Sve ponude biće ozbiljno razmatrane; Foto: Marina Lopičić Sve ponude biće ozbiljno razmatrane; Foto: Marina Lopičić

„Jako je dobar signal da smo dobili šest ozbiljnih ponuda, svih šest ponuda će danas biti ponovo razmatrane i imaćemo veoma brzo, u narednim danima, jasniju sliku nego što je do sada bilo”, rekao je Sertić za RTS.

Podsetivši da je pre pet godina postojala samo jedna ponuda za Telekom koja nije zadovoljavala elementarne uslove, Sertić je istakao da je sada optimista da ćemo u ovom slučaju imati najbolje moguće tržišne ponude.

„Kako ćemo se mi kao vlada prema tome odnositi zavisiće od mnogih elemenata, ne samo od cene za kupovinu akcija države Srbije, nego i od toga kakav je investicioni program, odnos prema socijalnim davanjima i svi drugi aspekti u budućnosti”, rekao je Sertić.

Nama je interes, kako je istakao, da Telekom postoji i za 10 i 15 i 20 godina, a da funkcioniše u promenjenim ekonomskim odnosima u savremenom svetu, jer samo na takav način možemo da se borimo sa konkurencijom.

„Jer pričajući o našem blagu, prošlosti, o istoriji nečega, na tome smo mnogo izgubili u ovih 30 godina i mislim da moramo potpuno da menjamo naš koncept razmišljanja ka budućnosti”, zaključio je Sertić.

 

Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: