Rekonstrukcija u aprilu

Nacionalne vesti - Petak 30.01.2015 - 23:02

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će rad svih ministara biti analiziran u aprilu i da će eventualna rekonstrukcija, ako do nje dodje, biti "ozbiljna".

(Ilustracija) (Ilustracija)
- Uvek je dobro da ima sveže krvi. U aprilu zbrajamo pozitivne i negativne rezultate, a kad sve saberemo, videćemo kakvi su rezultati. Razmišljam i o sebi i svom radu, videćemo aprila da li ostajem na mestu premijera, što zavisi od mene. Sve opcije su otvorene, to može da se desi za godinu, tri ili pet - kazao je Vučić.
 
Premijer je ocenio da nekim stvarima u Vladi nije zadovoljan, ali nije hteo da kaže koji ministri bi mogli da napuste Vladu u aprilu. 
 
- Kada dođe vreme za analizu, reći ću svakom ministru šta mislim o njegovom radu - kazao je Vučić, dodavši da smatra da su ministri Srđan Verbić i Ivica Dačić "veoma angažovani". 
 
 
 
B92, Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: