Sa kosovskim pasošem se ne može u Srbiju

Nacionalne vesti - Sreda 26.11.2014 - 15:05

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da neće biti moguće da se sa kosovskim pasošem prelazi administrativna linija među Srbije i južne pokrajine.

Stefanović je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbednost rekao i da Beograd ispunjava sve obaveze iz Briselskog sporazma u vezi sa administrativnim prelazima.

On je, odgovarajući na pitanje poslanika Marka Đurišća o toj temi, rekao da se MUP, u okviru svoje nadležnosti, trudi da olakaša promet robe i ljudi preko administativne linije uz sever Kosova i Metohije.

Stefanović je, odgovarajući na pitanja poslanika Zorana Živkovića, rekao da policija ne vodi istragu u vezi odgovornosi bilo koga iz državnih organa zbog eventulanih propusta tokom majskih poplava.

On je dodao i da će, ukoliko bude podneta krivična prijava ili bude bilo kakvih indicija da je došlo do propusta, sve biti provereno.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: