Samoubistvo, ili kobni pad sa 11. sprata?

Nacionalne vesti - Ponedeljak 23.01.2017 - 07:32

Još nije jasno da li je Miloš Milinović iz Nehruove 95 pao s balkona ili je sam skočio u smrt. Odlomljenu granu, koja je mladiću prvobitno spasla život, stanari u nedelju nisu pomerali

Ni MUP ne može da razjasni šta se dogodilo FOTO: D. Ristić/OK Radio Ni MUP ne može da razjasni šta se dogodilo FOTO: D. Ristić/OK Radio

Zgrada u Nehruovoj 95 u Novom Beogradu utihnula je dan posle tragične smrti komšije Miloša Milinovića (28), koji je preminuo posle pada sa 11. sprata.

Pored odlomljene grana na koju je nesrećni mladić pao, koja je privremeno ublažila pad, o tragediji koja se desila u ovoj zgradi svedoče i tragovi krvi ispred ulaza.
Nije jasno da li mladić sam skočio ili je tragedija splet nesrećnih okolnosti. Kako su se u nedelju uverili reporteri "Novosti", smrt mladića u Nehruovoj zasad je misterija.

I prema informacijama koje dolaze iz MUP, nije jasno da li je reč o samoubistvu ili o nesrećnom slučaju. Komšije koje su bile u stanovima kada se tragedija dogodila u nedelju su razmenjivale priče o tome šta je ko video i čuo.

- Svi pričaju i pišu da se ubio, ali to nije tačno - bio je odlučan jedan od komšija.

Ovaj čovek nam je, kada smo pozvonili na njegov stan, prvo "zalupio vrata" da bi ih neki trenutak nakon toga otvorio, kako kaže, baš da bi zaustavio neistine koje su se mogle pročitati u novinama.

- Stigao sam prvi na mesto nesreće kada me komšinica pozvala. Ono što znam jeste da je popravljao nešto na terasi i da je potom pao. Poznavao sam momka i tvrdim da nije imao motiv da se ubije.

Neki od suseda su ipak govorili o lošim porodičnim odnosima među Milinovićima i dugovima nastradalog Miloša, kao o mogućem uzroku samoubistva.

- Poznavao sam ga od malih nogu, bio je dobar, kulturan dečko - priča jedan od stanara. - U šoku sam bio kada sam čuo šta se dogodilo, jer sam ga pola sata pre toga sreo u prodavnici.

Došao sam kući, čuo vrisku i prasak, ali sam u prvi mah pomislio da je reč o nekom udesu.

Ne znam šta ga je nateralo da digne ruku na sebe, ali znam da je bio u lošim odnosima sa ocem i da su se stalno svađali.

Međutim, na dan tragedije niko od komšija nije čuo svađu ili nekakve razmirice iz stana nastradalog Miloša.

Kako pričaju stanari, nekoliko sekundi nakon pada, majka mladića istrčala je na terasu dozivajući pomoć, dok su pojedini stanari od Miloševe sestre potom čuli da je pokušao da se ubije.

Miloš Milinović preminuo je subotu oko 17 sati u Urgentnom centru, nakon što je pao sa 11. sprata zgrade zgrade u Nehruovoj 95 u Novom Beogradu.

Njegov pad sa 35 metara visine ublažilo je drvo na koje je najpre pao, nakon čega je grana pukla i on je udario glavom u beton.

U tom trenutku bio je živ, a potom ga je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, u kom je nekoliko sati nakon toga, nažalost, preminuo.

Do subote po podne, kada je stigla vest iz Urgentnog da je Miloš preminuo, stanari su bili uvereni da će se dogoditi čudo i da će momak, zahvaljujući drvetu ispred ulaza, ostati živ.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: