SDS traži ostavku Mihajlovićke

Nacionalne vesti - Nedelja 18.01.2015 - 16:31

Socijaldemokratska stranka (SDS) zatražila je da ministarka građevinarstva, saobraćaja I infrastrukture Zorana Mihajlović podnese ostavku zbog toga što je na čelo Železnica Srbije predložen Zdravko Jokić.

SDS je naveo da Jokić ima firmu koja je godinama pod finansijskom blokadom.

U saopštenju te stranke navodi da je izbor Jokić obavljen na krajnje netransparentan način i da to što je u poslednjem trenutku, usled pritiska javnosti, predložen drugi kandidat, ne menja činjenicu da je Vlada Srbije najpre predložila Jokića.

- Ovaj slučaj je samo nastavak niza propusta koje Zorana Mihajlović pravi tokom oba svoja ministarska mandata, a na koje je SDS upozoravala sve vreme tražeći njenu ostavku. Slučaj sa Železnicama dokazuje da su naši zahtevi bili opravdani. I kao ministarka energetike Zorana Mihajlović je proizvodila samo štetu, a hvalila se isključivo zaslugama prethodne vlasti, istovremeno je kritikujući – navedeno je u saopštenju SDS-a.


 

B92, Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: