Šešelj Tomi odneo 10 diploma

Nacionalne vesti - Sreda 10.12.2014 - 17:29

Oko 200 pripadnika Srpske radikalne stranke, predvođei Vojislavom Šešeljem, pokušalo je u sredu da predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću uruči 10 novih fakultetskih diploma.

Oni su pokušali da na pisarnicu Predsedništva predaju diploma, ali ih je u tome sprečila policija koja je tvrdila da se zgrada Predsedništva renovira.
 
- Asocijacija privatnih fakulteta ovlastila me je da danas budem rektor i dodelim Tomisalvu Nikoliću ne samo jednu, nego deset novih diploma. Predaću mu diplomu izdajničkog fakulteta, poltronskog, podaničkog, prevarantskog, instituta tajkunskih jataka. fakulteta Dragice Nikolić, pokvarenjačkog fakulteta, hohšaplerskog i diplomu počasnog doktora nauka univerziteta u Bajčetini. Nemojte neko da kaže da ove diplome nisu zaslužene. One se nigde ne mogu osporavati - rekao je Šešelj.
 
Predsedništvo  je obezbeđivao veliki broj policijaca i pripadnika Žandarmerije. 
 
- Imate čin, možete da preuzmete diplome za predsednika Nikolića stečene na regularan način - rekao je Šešelj policajcima sa kojima je razgovarao.
 
Potpredsednik SRS Nemanja Šarović kazao je da SRS neće odustati od predaje diploma predsedniku Nikoliću. 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: