Silovao štićenicu Doma za decu

Nacionalne vesti - Četvrtak 19.06.2014 - 08:55

Vaspitač Doma za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi pod istragom je zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloletnu štićenicu (14).

Bludničio nad detetom (14) Bludničio nad detetom (14)
Predistražni postupak o ovom slučaju vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu. Pored policije, angažovan je i Centar za socijalni rad u Beloj Crkvi.
 
- Posle prijavljivanja slučaja, devojčica je odvedena u medicinsku ustanovu i podvrgnuta lekarskom pregledu. Ginekolog je konstatovao da se ne radi o obljubi, odnosno silovanju. Sada sprovodimo predistražni postupak kako bi se utvrdilo da li je eventualno bilo nedozvoljenih polnih radnji – pojasnila je viši javni tužilac u Pnačevu Gordana Čolić.
 
Direktorka Doma „Vera Radivojević“ Vesna Maršalkin rekla je „Blicu“ da je vaspitač suspendovan s posla. Ipak, ne može da iznosi detalje dok se istraga ne završi. 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: