Slede smene i u vojsci

Nacionalne vesti - Subota 05.07.2014 - 00:57

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da Vojska Srbije za sada funkcioniše kao dobro uigran tim, ali da će u narednom periodu doći i do smenjivanja.

Smene za one koji su upropastili vojsku Smene za one koji su upropastili vojsku
"Vojska je uvek bila i uvek će biti uz svoj narod, kao što se to videlo tokom nedavnih poplava. Međutim, uvek ima i onih koji, zarad sopstvenih interesa, zloupotrebljvaju funkciju koju obavljaju.  Veliki broj materijalnih sredstava koji je bio potreban vojsci otuđen je u poslednjih nekoliko godina zbog čega su neki njeni pripadnici već uhapšeni", rekao je Gašić prilikom posete opštini Bor. 
 
Gašić je dodao da očekuje da prodajom objekata Vojske Srbije iz Master plana na teritoriji opštine Bor vojska dobije određeni broj stanova, a lokalna vlast atraktivne lokacije za nove investicije. 
 
"Procenjena vrednost našeg objekta u Boru je milion evra. Tražićemo, ipak, novu procenu jer nije na nama da sudimo da li je ta cifra realna ili ne", rekao je Gašić. 
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: