Smenjeni svi šefovi policije

Nacionalne vesti - Petak 20.06.2014 - 19:09

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država odlučila da svi šefovi uprava u policiji budu promenjeni, a da na njihovo mesto privremeno dođu njihovi zamenici, dok se ne izaberu novi ljudi.

Vučić: Smenjeni svi šefovi uprava policije Vučić: Smenjeni svi šefovi uprava policije
To znači da je smenjeno pet načelnika pet uprava policije, među kojima je i načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović.
 
"To je bio jedini način. Danas bi i direktor policije Milorad Veljović bio smenjen da nije izabran na konkursu, ne zato što je loše radio, nego zato što moramo da presečemo situaciju", rekao je Vučić.
 
Vučić je rekao da je bilo potrebno da se "resetuje" sistem kako bi se omogućilo da policija ponovo počne da brine o građanima, a ne o policiji ili o politici.
 
On je, međutim, rekao da veruje da su u pitanju časni ljudi i da oni neće dobiti otkaz, već će ostati da rade u policiji jer će biti dosta posla.
 
Odluka je, prema Vučićevim rečima, doneta uz konsultaciju sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i direktorom policije Miloradom Veljovićem.
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: