Snimljen auto kojim je otet dečak?

Nacionalne vesti - Ponedeljak 15.06.2015 - 08:54

lLokalni mediji u Beloj Crkvi su objavili snimak automobila kojim je navodno otet 12-godišnji Stefan Ilić, a za kojim se traga skoro dva dana.

Policija i dalje traga Policija i dalje traga


Na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere u subotu nešto pre 11.00 vidi se automobil u koji je navodno ubačen dečak, prenosi blog "Belocrkvanske novosti".

Policija je obavila razgovore s velikim brojem ljudi radeći na rasvetljavanju nestanka dečaka.

Kako javlja RTS roditelji, koji su u policijskoj stanici proveli dva dana, sinoć su oko ponoći pušteni, ali im je savetovano da u interesu istrage ne razgovaraju sa novinarima.

U potrazi za Stefanom angažovani i specijalni timovi ronilaca Žandarmerije koji pretražuju Dunav i priobalje, rečeno je za B92 u MUP-u.

MUP je naveo da je dečak poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, da je na sebi imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke".

Dečak je visok oko 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju.

Prema nezvaničnim saznanjima, Stefan je poslednji put viđen juče oko podneva, nedaleko od kuće gde se uputio da bi zameni oca u polju.

On je sa mlađim bratom ostao sam jer je otac morao da ode na 15 minuta.

Dok su dečaci bili sami naišlo je vozilo tamne boje, Stefan je otet, a mlađi brat uspeo je da pobegde, nezvanična je informacija.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: