SNS: DS da prestane sa lažima o Vučićevoj porodici

Nacionalne vesti - Nedelja 16.08.2015 - 12:58

Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu poručio je DS-u da je “krajnje vreme da prestane sa iznošenjem licemernih laži o članovima porodice Aleksandra Vučića”.

Rat saopštenjima SNS  i DS Rat saopštenjima SNS i DS

Osim toga, naprednjaci ističu da premijerov brat Andrej nikada nije tražio funkciju ni u SNS, ni u izvršnoj vlasti.

"Andrej Vučić nije član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, niti je član Saveta za Vojvodinu, niti je šef Izbornog štaba za Novi Sad i Vojvodinu,kako navode licemerne demokrate, već ponosni član SNS, a samim tim ima pravo da prisustvuje sranačkim skupovima i dešavanjima", navodi se u saopštenju SNS-a.

Novosadski odbor DS saopštio je ranije da je SNS u Novom Sadu formirala izborni štab za pokrajinske i lokalne izbore koji će voditi brat premijera Srbije Andrej Vučić.

SNS je na to saopštenje odgovorila da "Andrej Vučić nikada nije tražio funkciju, ni u stranci, ni u izvršnoj vlasti, za razliku od supruge Bojana Pajtića, Vesne Pajtić, koja, zajedno sa Milovanom Brkićem, Predragom Popovićem i Danilom Ređepovićem vodi Demokratsku stranku i najlažljiviju i najprljaviju kampanju protiv porodice Vučić i Srpske napredne stranke".

Odgovarajući na tvrdnje DS da su naprednjaci formirali izborne štabove i otvorili prostorije na dvadesetak lokacija u Novom Sadu, Gradski odobr SNS naglašava da, za razliku od demokrata, koji žive u državnim vilama, SNS zakupljuje prostorije u skladu sa zakonom i transparentno.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: