Srbija prva na meti islamista?

Nacionalne vesti - Sreda 15.07.2015 - 11:59

U video snimku "Mi smo islamski hilafet - kasida" kao početna meta islamskih terorista označena je Srbija, a za njom slede i ostale zemlje Balkana.

Foto screenshot Foto screenshot

Kako se navodi u snimku, ekstremisti su nakon osvajanja Srbije pripremili plan da terorističke akcije sprovedu u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji.

U videu se nakon citata iz Kurana čuje poruka: "Radujte se svi Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet".

U strofi koja se odnosi na Srbiju kaže se "raduj se, oj ti Srbijo, bit ćeš deo islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet".

"'Bosno i Hercegovino eto vam mudžahedina, pašće glave murtedina", deo je teksta koji se odnosi na BiH.

Dalje se navodi: "Raduj se, o Kroatija, pašće ti demokratija, Božji zakon, pravda svima mi smo islamski hilfet. Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bićeš naše mesto novo, mi smo islamski hilafet. Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratićemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet".

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: