Suspendovani Žandarmi koji su tukli Vučića

Nacionalne vesti - Sreda 01.10.2014 - 12:43

Pet pripadnika Žandarmerije je suspendovano zbog prebijanja brata premijera Srbije Aleksandra Vučića, Andreja Vučića, a istraga o tom incidentu će prema najavama ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića biti završena početkom naredne nedelje.

- Suspendovali smo pet pripadnika Žandarmerije koji su neposredno ili komandno učestvovali u incidentu, a kad se završi istraga onda ćemo, u saradnji sa tužilaštvom, moći da kažemo koji su njeni rezultati - izjavio je Stefanović.

Na pitanje da li se istražuje žasto je sa Andrejem Vučićem bilo obezbeđenje premijera Srbije, Stefanović je rekao da će istraga utvrditi sve činjenice, "ali mi ne utvrđujemo šta je priroda nečijeg kretanja, već šta je incident, da li je bilo elemenata krivičnog dela".

Andreja Vučića i dvojicu pripadnika premijerovog obezbeđenja pretukli su u nedelju u Beogradu pripadnici niškog odreda žandarmerije. Pojedini mediji objavili su da je do incidenta došlo pošto Vučić i obezbeđenje nisu želeli da se legitimišu na poziv policije koja je obezbeđivala grad tokom Parade ponosa.





 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: