Šutanovac i Gašić idu na sud

Nacionalne vesti - Nedelja 08.02.2015 - 15:34

Poslanik Demokratske stranke Dragan Šutanovac odbacio je optužbe ministra odbrane da je prisluškivao stranačke kolege i poručio mu da će te tvrdnje morati da dokaže na sudu.

(Foto: dnevnik.rs) (Foto: dnevnik.rs)
Šutanovac je u pisanoj izjavi medijima rekao da smatra da je izuzetno neodgovorno, neozbiljno i štetno razgovarati o sistemu državne bezbednosti i zaštite interesa gradjana Srbije na način na koji to radi ministar Bratislav Gašić.
 
- Optužbe koje je protiv mene, a posredno i službi bezbednosti izneo su potpuno neistinite i ministar Gašić će morati da ih dokaže na sudu - naveo je Šutanovac. 
 
On je dodao da u skladu sa zakonom očekuje brzu reakciju nadležnih državnih organa, uključujući VBA i BIA, kao i reakciju tadašnjih načelnika i zamenika načelnika tih agencija, imajući u vidu da, kako ističe, optužbe zadiru direktno u nacionalnu bezbednost, kao i u rad službi. 
 
Demokratska stranka u odvojenom saopštenju zahteva hitnu reakciju svih nadležnih organa i smenu ministra odbrane na jednoj od narednih sednica Skupštine Srbije. 
 
 
 
B92, Agencije, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: