Svađa Miškovića i sudije zbog - hladnoće!

Nacionalne vesti - Utorak 03.03.2015 - 12:08

Miroslav Mišković, vlasnik "Delte" danas je na početku suđenja tražio od sudije da dozvoli optuženima da sede u sudnici jer se ne greje deo za optužene.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

 Sudija ovde je hladno i grejanje ne radi. Da li možemo da pređemo u sudnicu? - pitao je Mišković povišenim tonom, ali tada nije imao mikrofon, već se sudiji obratio sa ulaza staklenog "kaveza" za optužene.

 Sudija Maja Ilić, koja vodii objedinjeni postupak po optužbama za malverzacije u putarskim preduzećima i u fabrici FAM odgovorila mu je:

 - Nemojte da vičete na mene, ovo je moje radno mesto i poslednje što ću dozvoliti je da se neko izdire na mene - rekla je ona.

 Sudija Ilić je zatim dozvolila optuženima da pređu u sudnicu.

 Trenutno advokati odbrane završavaju iznošenje uvodnih reči.

Advokat Aleksndar Popović, branilac Miškovića i Predraga Filipovića iz "Delta brokera" rekao je da su dokazi tužilaštva isti kao i dokazi odbrane ali da ih različito tumače.

 - Ovo je postupak gde se sudi najvećem privredniku sudije, gde je dato najveće jemstvo u istoriji, postupak zbog kojeg su pojedini ministri tvrdili da je počeo štrajk advokata, postupak zbog kojeg su sudije gubile posao i gde ima najviše neuobičajenih sudskih odlika.

Situacija liči na film u kome nema mesta za moje klijente koji nisu uradili ništa ne zakonito - rekao je advokat Popović.

Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: