“Telekom nećemo privatizovati po svaku cenu”

Nacionalne vesti - Četvrtak 03.07.2014 - 09:11

Ministar privrede Dušan Vujović izjavio je da se Telekom Srbije neće privatizovati po svaku cenu već kada se i ukoliko se za to steknu uslovi, dok je za EPS planirana dokapitalizacija.

traži se strateški partner za EPS traži se strateški partner za EPS
Vujović je rekao da će vlada razmotriti mogućnost privatizacije Telekoma ako se pojavi dobra prilika za promenu postojećeg vlaničkog statusa.
 
- Ako vlada nema mogućnosti da drži korak sa tehnologijom, onda treba da razmotri mogućnost privatizacije. To što će vlada biti uvek spremna da pogleda mogućnost privatizacije ne znači da će gurati Telekom po svaku cenu u privatizaciju. Mogućnost privatizacije će se razmatrati kad se steknu i ako se steknu uslovi -  rekao je minsitar privrede u naglasio da će se Telekom prodavati na tenderu.
 
Kada je u pitanju Elektroprivreda Srbije (EPS), Vujović je naglasio da će se za tu kompanju planira dokapitalizacija i pronalaženje neke vrste strateškog partnerstva.
 
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: