Tender za Železaru u julu

Nacionalne vesti - Sreda 25.06.2014 - 08:35

Ministar privrede Dušan Vujović izjavio je da će vlada u septembru ove godine imati rešenje za Železaru Smederevo i podvukao da sada postoji sedam ili osam zainteresovanih investitora.

Prvi talas privatizacija gotov do februara Prvi talas privatizacija gotov do februara
Vujović je kazao da se početkom jula očekuje raspisivanje prvog tendera za smederevsku železaru i naglasio da će se tender raditi na osnovu novog Zakona o privatizaciji, koji će u međuvremenu biti usvojen.
 
- Sa dva investitotra su već obavljeni razgovori, a razgovaraćemo i sa ostalima. Očekujem da ćemo do početka jula završiti sve preliminarne razgovore i objaviti poziv svim zaitneresovanim investitorima da zvanično kroz proceduru tendera daju svoje ponude - rekao je Vujović.
 
On je dodao da će prva grupa preduzeća u restrukturiranju završiti proces privatizacije, uspešno ili stečajem, početkom febuara 2015. godine.
 
Blic, Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: