Tončev ruši Dačića?

Nacionalne vesti - Četvrtak 27.03.2014 - 00:08

Predsednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da javna odstupanja od stava te partije o nastavku saradnje sa SNS-om dovodi u vezu sa pokušajima njegovog rušenja u SPS-u.

Ili-ili! Ili Ivica ili Novica! (Foto: Blic) Ili-ili! Ili Ivica ili Novica! (Foto: Blic)
"To je legitimno, ali na sednicama partijskih organa. Posle donošenja odluke niko nema pravo da iznosi drugačije stavove bez posledica", naveo je Dačić za "Politiku".
 
Dačić je najavio je da će zakazati sednice Predsedništva i Glavnog odbora SPS-a jer u toj stranci ne mogu da postoje dve politike, i dodao da će "svako morati da objasni svoje postupke".
 
On je dodao da je Predsedništvo podržalo njegov stav da treba nastaviti saradnju sa SNS-om, i navodi da će onaj ko misli drugačije od organa stranke "morati da bude moj protivkandidat na kongresu, ili mu neće biti mesta u rukovodstvu".
 
Funkcioner SPS-a Novica Tončev izjavio je pre nekoliko dana da SPS ne treba da bude u Vladi Srbije pošto SNS ima većinu, ali je dodao i da će poštovati odluku organa svoje stranke o tom pitanju.
 
Na to je reagovao potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović, rekavši da će predložiti lideru svoje stranke Aleksandru Vučiću da vladu formira bez socijalista.
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: