U Valjevu opet haos zbog kiše

Nacionalne vesti - Utorak 05.08.2014 - 22:59

U Valjevu je u utorak oko 19h palo oko 54 litra kiše po kvadratnom metru, a oluja je izazvala probleme u snabdevanju električnom energijom.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Zbog velike grmljavine iz sistema je "ispala" velika trafostanica na Boričevcu, pa je dobar deo grada bio bez struje. Udari groma oštetili su i pojedine dalekovode za seosko područje opštine.
 
U pojedinim delovima grada bilo je problema u funkcionisanju saobraćaja zbog toga što kišna kanalizacija nije mogla da primi svu vodu koja se izlila na grad.
 
Valjevo je prvi grad koji je stradao u poplavama u maju.
 
Ispaljene su i protivgradne rakete na području Šapca, Bogatića i Obrenovca.
 
Šteta od majskih poplava još nije sanirana
 
Direktor Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja Marko Blagojević izjavio je da je samo 13 opština pogođenih poplavama u Srbiji dostavilo rešenja za nadoknadu štete građanima.
 
- Ja ne govorim o hiljadama rešenja, govorim o oko 300 rešenja o kojima su nas opštine do sada obavestila - rekao je Blagojević.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: