Ubio poznanika nakon pijanke

Nacionalne vesti - Subota 14.03.2015 - 15:40

Brzom intervencijom kruševačka policija uhapsila je Slavka Muljića (40) iz Malog Golovoda zbog sumnje da je u noći između petka i subote sa više udaraca šipkom po glavi usmrtio Slobodana Anđelkovića (56).

Kuča u kojoj je Slobodan živeo    Kuča u kojoj je Slobodan živeo

Leš Slobodana Anđelkovića pronađen je u subotu u jutarnjim satima, u njegovoj kući, preko puta igrališta „Jedinstva“.

Bio sam kod Slobodana u petak uveče i ostao negde do 21 sat. Nakon toga sam otišao kući. Sa njim su ostala tri čoveka. Jedan njegov rođak iz Kruševca, čovek koji radi u Nemačkoj i Slavko koji stanuje par ulica dalje.

Pili su alkoholna pića. Šta se nakon toga desilo ne znam. – kazao nam je Slobodanov poznanik koji se predstavio kao Žika pre nego što su mu prišli policajci da uzmu od njega izjavu.

Pretpostavlja se da je nakon veće količine popijenog alkohola došlo do svađe između Slobodana i Slavka Muljića koji je poznat kao uživalac narkotika i prgava osoba.

 Prema rečima komšija pokojni Slobodan je živeo sam u kući. Dvoje dece sa smetnjama u razvoju mu je smešteno u odgovarajućoj ustanovi u Beogradu, dvoje dece je u hraniteljskim porodicama a jedna ćerka živi sa majkom u selu Kobilje.

- Živeo je od uslužnog sečenja drva više od 20 godina. Često nije imao ni za hleb. U njegovoj kući su se okupljali razni sumnjivi likovi, alkoholičari i narkomani.

Zbog para sigurno nije stradao jer ih nije imao. – pričaju Slobodanove komšije dodajući da je njegov rođeni brat, pod nerazjašnjem okolnostima pre više od 25 godina, poginuo u Nemačkoj.
 

Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: