Uhapšena za napad na biznismena Beka

Nacionalne vesti - Subota 18.07.2015 - 08:14

Ženska osoba koja je osumnjičena za učestvovanje u pokušaju ubistva Milana Beka je iz Crne Gore, saznaju “Večernje novosti“.

Policija će uskoro da ima konkretne podatke o napadu. Foto: Ilustracija Policija će uskoro da ima konkretne podatke o napadu. Foto: Ilustracija

Prema navodima beogradskog lista, policija je proveravala da li je žena, čiji je DNK pronađen na mestu napada na Beka ista osoba čiji biološki tragovi su pronađeni na eksplozivu kojim su ubijeni Radojica Joksović u Beogradu i Rade Maksimović u Šapcu.

Utvrđeno je da je njen DNK pronađen u tri krivična dela na teritoriji Srbije, u dve likvidacije, ali i u trgovini narkoticima.

Policija bi, prema saznanjima “Večernjih novosti“ za nekoliko dana trebalo da ima konkretne podatke, potkrepljene dokazima o teškom ranjavanju Beka.

“Na čauri metka ispaljenog na Beka pronađen je, pored ostalih, i taj ženski DNK. Da li je ona pucala ili je bila u kontaktu sa municijom, znaće se za nekoliko dana, u toku je razmena informacija sa policijom Crne Gore, ali i sa kolegama iz jednog grada u Srbiji“, navodi izvor beogradskog lista blizak istrazi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je u petak da je 31-godišnja ženska osoba sa inicijalima M.A. uhapšena pod sumnjom da je učestvovala u pokušaju ubistva Milana Beka 14. novembra prošle godine

B92, OK Radio, Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: