Ukidanje vanrednog stanja u Obrenovcu?

Nacionalne vesti - Nedelja 12.10.2014 - 10:17

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da će u ponedeljak predložiti kriznom štabu i Vladi Srbije ukidanje vanredne situacije u toj opštini, koja je na snazi od 15. maja.

- Predložiću ukidanje vanredne situacije s obzirom da je ona proglašena zbog opasnosti po bezbednost i zdravlje ljudi, a tih opasnosti više nema - rekao je Čučković.
 
On je istakao da posle katastrofalnih poplava, najveća opasnost pretila od zaraza, zbog čega je urađena deratizacija i dezinfekcija pet miliona kvadrata i sada je "epidemiološka situacija pod kontrolom". 
 
Kada je u pitanju bezbednosna situacija, Čučković je rekao da je završena izgradnja nasipa kod Tamnave koji je najviše oštećen u majskim poplavama, dok je u toku izgradnja dva nasipa na Savi. On je dodao i da je kod Zabrežja završena izgradnja potporne brane, na nekih 20 kilometara od Save. 
 
 
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: