“Utisak” zabranjen ili odložen?

Nacionalne vesti - Petak 26.09.2014 - 20:02

TV kuća B92 saopštila je da će emitovanje emisije “Utisak nedelje” biti odložen do daljnjeg zbog toga što nije postignut dogovor sa autorkom Oljom Bećković i produkcijskom kućom mreža. Bećković je to demantovala I kazala da je emisija zabranjena.

(Foto: Alo.rs) (Foto: Alo.rs)
- Menadžment TV B92 ponudio je da se „Utisak nedelje“ emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra, a potom da ova emisija postane vodeći format televizije B92 info. Kako ideja nije naišla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe „Mreža“, nastavljeni su pregovori o daljoj saradnji - navodi se u saopštenju marketinga B92.
 
Bećković je kazala da emisija nije odložena već zabranjena i da ona  “ nije odbila dogovor, nego ultimatum”.
 
-  Ja sam ucenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B 92 - rekla je Olja Bećković i dodala da se to "ne može smatrati nikakvom poslovnom odlukom, već političkim nalogom".
 
Prelasku na kablovski kanal, koji pokriva oko 60% Srbije, pored autorke protivi se i glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić. Bećković i Matić smatraju da je prelazak na kablovski kanal “degradacija ‚Utiska nedelje‘", što je neprihvatljivo.
 
 
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: