Utorak u 16h – dan D za Železaru

Nacionalne vesti - Utorak 17.02.2015 - 14:00

Ishod pregovora sa američkom kompanijom Esmark oko kupovine Železare Smederevo biće predstavljen javnosti u utorak u 16 časova, nakon sednice Vlade Srbije, napisao je na svom Tviter profile premijer Srbije Aleksandar Vučić.

(Foto: B92) (Foto: B92)
Odluka je trebalo da bude doneta u utorak ujutru u 8h na sednici Vlade, ali je iz SAD nekoliko sati pre toga stigla nova ponuda o kojoj se raspravlja tokom dana.
 
Kako je saopšteno iz Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije, sednica je zakazana za 15 časova, a premijer Aleksandar Vučuć če se obratiti novinarima u 16 časova.
 
Podsetimo, premijer Vučić je rekao da će, kakav god da bude ishod pregovora sa Esmarkom, Železara "nastaviti da živi". 
 
Ukoliko ne bude postignut dogovor sa Amerikancima, kako je najavio premijer, biće primenjen plan B, koji podrazumeva angažovanje menadžmenta koji bi činile osobe koje dobro poznaju ovu oblast - da nabavljaju sirovinu i prodaju čelik. A sve bi bilo rađeno pod punom kontrolom države. 
 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: