Vlada formira četiri tima zbog prioritetnih ciljeva

Nacionalne vesti - Ponedeljak 12.09.2016 - 12:28

Beograd -- Vlada Srbije odlučila je da se formiraju četiri tima koji će se fokusirati na ostvarivanje prioritetnih ciljeva vlade.

Uskoro i kadrovska rešenja za svaki tim; Foto: V. Lalić Uskoro i kadrovska rešenja za svaki tim; Foto: V. Lalić

To su tim zadužen za povezivanje Srbije sa Evropom i svetom, za stvaranje ekonomskih prilika, za pružanje boljih usluga, kao i za zaštitu ljudskih prava i bezbednost.

Kako je saopšteno, na sednici vlade je odlučeno da će se timovi fokusirati na ostvarivanje prioritetnih ciljeva vlade, a uskoro će biti određena i kadrovska rešenja za svaki tim, kao i plan i okvir rezultata.

Sednici je prisustvovala regionalna direktorka Svetske banke za Jugoistočnu Evropu Elen Goldstin, a premijer Aleksandar Vučić upoznao je sa programom vlade i ukazao na značaj saradnje sa Svetskom bankom.

Premijer joj je posebno zahvalio na podršci koju je pružila Svetska banka kao i ona lično, a Elen Goldstin zahvalila je premijeru i članovima vlade na mogućnosti saradnje i pohvalila dosadašnji uspeh koji su premijer Vučić i vlada postigli.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: