Vozač imao 5,24 promila alkohola u krvi

Nacionalne vesti - Ponedeljak 30.05.2016 - 14:52

Požarevačka policija najavila je da će podneti prekršajnu prijavu protiv vozača Darka D. (29), kojem je u krvi utvrđeno prisustvo 5,24 promila alkohola u krvi.

Darko rekorder u Požarevcu; Foto: Justin Sullivan/Getty Images Darko rekorder u Požarevcu; Foto: Justin Sullivan/Getty Images

Kako navode, to do sada nije zabeleženo na teritoriji odgovornosti Policijske uprave Požarevac.

Darko D. je, revoltiran što je Mlekara u Požarevcu odbila da mu otkupi mleko, iz svog dvorišta izvezao traktor s korpom i putnički auto kojima je blokirao put Svilajnac-Požarevac.

Kada je policija izašla na mesto događaja, bilo je vidno da je Darko teško alkoholisan.

Policija je Darka testirala na alkohol i utvrdila da ima 5,24 promila alkohola u krvi, što do sada nije zabeleženo na teritoriji odgovornosti Policijske uprave Požarevac.

Policija je naredila zadržavanje Darka D. dok se nije istreznio, a uslediće i prekršajna prijava.

Na području Policijske uprave u Požarevcu, tokom prethodne nedelje, dve osobe su poginule u saobraćaju i sedmoro ljudi je teže povređeno.

Saobraćajna policija u Požarevcu privela je sudiji za prekršaje vozača S.B. (42) iz Krivije kod Petrovca na Mlavi, pošto je upravljao vozilom s 5,19 promila alkohola u krvi.

Čak i među muškarcima, na listi visoke alkoholisanosti sa 3,09 promila na trećem mestu je pravnica Violeta S. iz Petrovca na Mlavi. Među ženama vozačima ona ubedljivo drži prvo mesto.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: