Vozio decu u gepeku!

Nacionalne vesti - Utorak 31.03.2015 - 08:40

Beogradska policija sinoć je nakon dojave da je reč o otmici zaustavila S.M. (40) koji je u gepeku BMV-a vozio dvoje svoje decu, piše Blic.

foto-RAS foto-RAS
Listi piše da je S.M. zaustavljen kod zgrade Vlade Srbije, nakon prave filmske potere.
 
Dece, od 7 do 10 godina, bila su fizički zatvorena u prtljažniku automobila, a policiji je to dojavio radnik benzinske pumpe u Žarkovu nakon čega je policija počela potragu po gradu. 
 
Dojava je bila da je reč o otmici što je dodatno dramatizovalo celokupnu situaciju. Sat vremena nakon prijave BMV je zaustavljen u centru grada. 
 
Prema saznanjima Blica, u BMV-u je bilo ukupno sedam osoba - petoro u putničkom delu, a dvoje dece u gepeku. Čim su ga policajci zaustavili vozač je započeo raspravu. 
 
"Šta hoćete, deca su moja. Nemam mesta u kolima i imam pravo da ih vozim kako god hoću", rekao im je S.M. koji je upravljao vozilom. 
 
Posle provere ispostavilo se da je on otac dece. Policija je podnela prekršajnu prijavu za teško delo ugrožavanja života dece u saobraćaju, a S.M. je pušten uz prijavu.
Blic

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: