“Vučić i Nikolić izdali Srbiju”

Nacionalne vesti - Subota 15.11.2014 - 14:32

Lider radilakala Vojislav Šešelj obratio se subotu na Trgu Republike u Beogradu, pred oko 3.000 pristalica i kazao das u njegovi nekadašnji najbliži saradnici Vučić I Nikolić izdali Srbiju.

On je kazao da su sadašnji predsednik i premijer Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić "izdali Srbiju" zbog vlasti i ogromnog novca.
 
- Kako kaže Njegoš, poturci se plahi i lakomi. Bili su plahi da što pre dodju na vlast i bili su lakomi na ogroman novac, i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, i zato su izdali, ali došlo je vreme da polože račune pred srpskim narodom - rekao je Šešelj.
 
On je dodao da "Vučićeva desna ruka, Aleksandar Vulin"  i da ga je Amerika poslala.
 
- Sada su na vlast došli najgori, naši dojučerašnji saborci i saradnici. Bili su u prvim redovima za odbranu Srbije, a sada se dodvoravaju Amerikancima. Izdali su, ali je došlo vreme da polože račune. Što nisu pred izbore rekli da će biti smanjenja plata i penzija? Zato ćemo već sledeće godine imati nove izbore – rekao je Šešelj.
 
On je na skupu kazao da je “rasturio Haški tribunal” i da je došao da podnese izveštaj.
 
- Ostavio sam tamo ranjenu zver da krvari, ali tamo su i dalje naši sužnji, i sudi im se zato što su Srbi - rekao je Šešelj na mitingu "Pozdravimo pobednika".
 
On je istakao da su vlast i njena politika naopako nasađeni i da je Srbiji neophodna nova ekonomska politika, savezništvo s Rusijom i okretanje Istoku.
 
Nakon skupa kolona ljudi je prošetala centrom grada, pored Skupštine, Tašmajdanskog parka i Pravnog fakulteta i blokirala centralne gradske ulice. Skup je prošao bez incidenta. 
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: