Vučić: Premijer ili ništa

Nacionalne vesti - Ponedeljak 04.08.2014 - 01:11

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga ne zanima učestvovanje u političkom životu ako nije na poziciji predsednika Vlade i istakao da "ima misiju".

"Neću u Skupštinu"
- Moj rejting nije tako visok kako se priča, niti rejting stranke koju vodim. Mene ne zanima učestvovanje u političkom životu ako nisam na poziciji predsednika Vlade. Mogu nekog da posavetujem, kažem mišljenje, ali me ne zanima da idem u Skupštinu i da tamo izgovoram najgore uvrede na račun drugih - rekao je Vučić.
 
On je podvukao da ima misiju da se u Srbiji živi bolje i da ima nameru i želju da uredi državu, da od Srbije napravi normalnu zemlju u kojoj može dobro da se živi. 
 
- Ako ne budemo uspeli, neko drugi će imati još više problema i pokazaćemo da smo još jednom propustili šansu. Ja ne želim da propustimo priliku, hoću da mi deca žive u ovoj zemlji, da se ovde školuju i da ostanu, da ovde mogu da žive i rade - rekao je Vučić. 
 
On je rekao i da "niko nije lud da sebi čini političku štetu, ali da vlast koju on predvodi ima zadatak da vadi vruć ugalj iz vatre". 
 
Vučić je naveo i da se uopšte ne bavi stranačkim stvarima i da se bavi samo budućnošću zemlje. 
 
- Nije čudo što je moja stranka ljuta i što ne razumeju moje ponašanje. Ne nudimo mi teške mere i nepopularne zakone zato što nam se sviđaju, već zato što oni stvaraju šansu da imamo normalnu ekonomiju i to svi znaju - rekao je Vučić. 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: