Žandarmi pretukli Vučićevog brata

Nacionalne vesti - Nedelja 28.09.2014 - 15:04

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da su pripadnici Žandarmerije povredili njegovog brata i dvojicu pripadnika njegovog obezbeđenja u nedelju za vreme Parade ponosa.

(Foto: teleprompter.rs) (Foto: teleprompter.rs)

Vučić je kayao da on "danas nije u brat, iako svog brata voli neiymerno" i kazao da je došlo do prekoračenja službenih ograničenja, ali da taj događaj nije bio povezan sa Paradom ponosa.

On je na konferenciji za medije kazao da su i njegov brat i obezbeđenje krvavi i teško povređeni, ali da se Žandarmerija izvinila i da Andrej Vučić neće podneti krivičnu prijavu protiv policije, odnosno svoje države Ćkojoj kakva god da je bila mnogo duguje".

On je inače kazao da je Parada protekla u najboljem redu i da je država ozbiljno odradila svoj posao i zahvalio se Beograđanima, što u svet nije otišla slika "razlupanog Beograda".

Parada ponosa održana je u nedelju u Beogradu bez većih incidenata. Oko 50 ljudi u dva navrata je pokušalo da probije kordon, bilo je pet privođenja i više manjih incidenata, a grad je bio blokiran, dok su borbena vozila bila spremna na ulicama.

Prva Parada ponosa održana je 2010. godine, naredna tri puta Prajd je otkazivn, 2013. održana je noćna nenajavljena Prada, a ovo je druga Parada koju je podržala Vlada Srbije.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: