Zeri: Bivši član OVK dolazi u Beograd

Nacionalne vesti - Utorak 28.06.2016 - 13:18

Ministarstvo inostranih poslova Kosova imenovalo je bivšeg pripadnika OVK Dželjalja Šačirija za oficira za vezu Kosova u Srbiji, piše dnevnik Zeri.

Srpska strana nije imala primedbe na Šačirijevo imenovanje; Foto: Getty Images Srpska strana nije imala primedbe na Šačirijevo imenovanje; Foto: Getty Images

Šačiri je na tu funkciju imenovan pre nekoliko nedelja i, kako piše taj prištinski dnevnik, srpska strana nije imala nikakve primedbe na njegovo imenovanje.

On je do imenovanja na tu funkciju bio vršilac dužnosti generalnog direktora Ministarstva inostranih poslova (MIP) Kosova.

Promene na čelu kancelarije za vezu Kosova u Beogradu je potvrdio i MIP Kosova, ali nisu hteli da daju druge detalje, ističući da se radi o normalnim promenama u okviru diplomatske službe.

"To imenovanje i saglasnost Srbije su začuđujući", konstatuje dnevnik, imajući u vidu da je Srbija uvek hapsila ili raspisivala naloge za hapšenje bivših pripadnika OVK.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: